torsdag 30. november 2017

Julehefter 2017

Julehefter
Egmont Publishing
2017


Juleheftene er her igjen! Dette særnorske fenomenet har siden 1911 vært en blanding av solid tradisjon og stadig fornyelse. Gamle klassikere som NR. 91 STOMPERUD står side om side med relative nykommere som PONDUS og FLÅKLYPA. Et bredt tilbud med noe for enhver smak, for unge og gamle, by og land.

Øverst i årets bunke finner vi et splitter nytt ASTERIX-album: Italia rundt på tvers. Parhestene Jean-Yves Ferri og Didier Conrad fører tradisjonen fra Goscinny og Uderzo videre, både respektfullt og stilriktig.

En rekke nyere, norske titler har på få år fått et stort publikum. Først og fremst PONDUS, selvsagt, som i år freidig erklærer: ”På mange måter må vi kunne kalle julen for fotballens høytid!” Populære NEMI fyller 20 år i år, og juleheftet holder fanen høyt. Kjell i LUNCH stresshandler julegaver i den splitter nye historien «Siste gave i boks», mens gjengen i RUTETID leverer én-ruters humor stappfull av jul. I FLÅKLYPA er det gullrush, falske Munch-malerier, nazigull, svenske sleipinger – og Steffen Kverneland.

På den mer tradisjonelle siden stiller juleheftekongen Håkon Aasnes med hele tre hefter: NR. 91 STOMPERUD, SMØRBUKK og TUSS OG TROLL. SMØRBUKK og Aasnes vant Sproing-prisen som beste norske tegneserie i 2016, og 2017-utgaven står ikke noe tilbake! TUSS OG TROLL byr på tradisjonelle eventyr i ny drakt. Her er huldrebryllup, troll og alt til faget henhørende!

Walt Disney har et stort publikum i Norge, og i år kan de glede seg over hele syv julehefter: I CARL BARKS’ JUL byr mestrenes mester på tre historier av beste merke. Arild Midthun og Knut Nærums NORSK DONALD: GAVEGRØSS er også et høydepunkt blant årets julehefter. For de som minnes sin barndoms Donald-blad er DONALD DUCK & CO rette valg. Mens de som venter på Disney-spesialen på TV på julaften, kan korte ned tiden med WALT DISNEYS JULEHEFTE, der både Skjønnheten og udyret og Alices Eventyrland gjør Donald selskap. Klassiske søndagssider av Al Taliaferro fyller DONALD DUCK GOD GAMMEL ÅRGANG fra perm til perm. Og for de yngre byr FROST på gjensyn med Elsa, Anna og Olav i helt nye historier. For ikke å forglemme boken DONALD DUCKS JULEHISTORIER, med 250 sider julefortellinger.

HELLIG JUL er fokusert på julens kristne innhold og har bidrag av bl.a. Sigrid Undset, Gro Dahle, Leo Tolstoj, Einar Skjæråsen og Per Arne Dahl. Nykomlingen JUL I NORGE tar for seg norske juletradisjoner og julefeiringens historie. Heftet kommer også i variantene JUL I BERGEN og JUL I TRONDHEIM.
1 kommentar:

 1. Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
  Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
  Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
  Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne i lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

  E-post: karnataka.temple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvarSlett