fredag 8. desember 2023

"Julefruer" av Lindell & Radge

Julefruer
Lindell & Radge
Julehefte
72 sider
Bonnier Norsk Forlag/Egmont
2023

Unni Lindell og Anne B. Ragde har igjen laget et personlig julehefte som er fylt med humor, latter og alvor.

Gjennom et snart 35 år langt vennskap har de to herlige damene opparbeidet seg en egen rå humor som medisin. Manuskripter er blitt til rundt 180 bøker, som har solgt i millioner i Norge og i oppunder tretti land. De har mottatt høythengende priser og berømmelse, og flirer av alt sammen på kammerset. De skåler i champagne for den hemmelige pakten de inngikk da de møttes for første gang i en døråpning i 1989. Da hadde de skrevet to barnebøker hver. Den pakten skulle vise seg å slå til, men mirakler kommer ikke av seg selv, man må ville dem!

Når to av våre mest folkekjære bestselgerforfattere, Unni Lindell og Anne B. Ragde, slår seg sammen og lager julehefte blir det et vidunderlig sammensurium av ærlig og god jul: Med latter og gråt, humor og sorg, oppskrifter, krimnoveller og barneintervjuer. Samt instruksjon for å knalle til med de beste julekranglene! God glitrende jul!

Julefruer er fjerde utgave i Lindell & Ragdes særegne og høyst personlige, humoristiske og såre rekke med julehefter, lekkert formgitt av selveste Björk Bjarkadottir. 

Her får vi blant annet møte Anne Bs familie på Ragde gård, og i Unnis «Min mormors engler» handler det om hvor viktig verdens største mormorfang kan være i en litt mørk oppvekst. Alle trenger trøst og omsorg! I heftet får vi dessuten damenes «Skjønnhetstips», «Alt vi ikke rakk til jul», «Barnesitater», oppskrift på «Rødkål med solbær», Unnis « Én kakesort til jul», noveller, festlige visdomsord, pluss mange andre skråblikk på julelivet.

Juleheftet Julefruer byr på garantert julekos og latter for alle, enten feiringen foregår i høye hæler eller lave sko.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar