torsdag 12. november 2020

Juleengler

Juleengler
Lindell & Ragde
Julehefte
72 sider
Strawberry Publishing og Egmont
2020

Nytt julehefte fra Unni Lindell og Anne B. Ragde.

Et vidunderlig sammensurium av ærlig og morsom jul!

Når to av våre mest folkekjære bestselgerforfattere lager julehefte blir det magi! Fjorårets julehefte - "Julestjerner" - fikk strålende mottagelse. Dagbladet og Aftenposten trillet terningkast 5, og Stavanger Aftenblad omtalte heftet som "Årets fineste overraskelse" og trillet terningkast 6.

Nå er suksessduoen tilbake og i "Juleengler" byr forfatterne på latter, gråt, humor og sorg, oppskrifter, noveller, julekrangler og gullkorn fra barnemunn.

Unni Lindell og Anne B. Ragde elsker jul og de har igjen laget et høyst personlig julehefte som skiller seg ut fra andre hefter. Her får du de vakreste og morsomste historiene krydret med damenes rå humor. Du får også innsyn i deres unike vennskap, nedturer, historier som aldri før er blitt fortalt, samt noveller og barneintervjuer, en riktig god julekrangel og en hysterisk morsom oppskrift på hvordan man blir kvitt en nisse.

Her er private bilder fra oppveksten og et og annet innslag med barnebarn. Hver side er en fest.

"Juleengler" er den ultimate inspirasjonskilde i adventstiden, og passer perfekt for høytlesning eller som julegave til deg selv, en venn, onkler, tanter, besteforeldre, naboer og kollegaer.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar