søndag 17. desember 2017

"Frihet - Årsplanlegger 2018" av Paulo Coelho

Frihet - Årsplanlegger 2018
Paulo Coelho
Illustrert av Catalina Estrada
Kategori: Natur og fritid
Oversatt fra portugisisk av Kari og Kjell Risvik, Christian Rugstad, Bård Kranstad, Anne Elligers, Grete Skevik, Kjersti Velsand og Anita Nyhus
Bazar Forlag
2017

Paulo Coelho er født i Rio de Janeiro i 1947, og er en av verdens mest leste forfattere. Særlig kjent er han for ”Alkymisten”. Han er en populær foredragsholder, og er en forteller som kan inspirere og forandre menneskers liv. Her hjemme er det stadig flere som blir grepet av hans inderlige og magiske romaner.

Coelho ble i 1998 kåret til verdens nest mest leste forfatter av det franske tidsskriftet "Lire". Bøkene hans er utgitt i 150 land og er oversatt til 51 språk. Til sammen har de solgt over 210 millioner eksemplarer. Coelho har mottatt en rekke internasjonale priser. I mars 2000 mottok han blant annet "Chevalier de l´Ordre de la Légion d´honneur", Frankrikes høyeste kulturelle utmerkelse.

Paulo Coelho, ordenes alkymist, er et av vårt århundres mest innflytelsesrike mennesker. Bøkene hans klatrer ikke bare til topps på bestselgerlistene, de blir også gjenstand for sosial og kulturell debatt. Ideene, filosofien og temaene i bøkene hans er til inspirasjon for millioner av lesere som søker sin egen vei og nye måter å forstå verden på.

Catalina Estrada ble som barn fortryllet av skjønnheten hun så i den ville naturen og de frodige, fargerike hagene i hjemlandet Colombia. Nå er hun en internasjonalt anerkjent illustratør bosatt i Barcelona, men hun har ikke glemt røttene sine. Den storøyde undringen over naturens mirakler er tydelig til stede i arbeidene hennes gjennom elegante eksplosjoner av farger.

2018 er like rundt hjørnet, så det er på tide å finne en ny årsplannlegger. Med "Frihet - Årsplanlegger 2018" får du en vakker, inspirerende og gjennomtenkt kalender som ingen fans av Paulo Coelho må gå glipp av.

"Frihet - Årsplanlegger 2018" handler om frihet og er en kalender for hele 2018. Du får flotte sitater, fantastiske illustrasjoner av Catalina Estrada og alt i alt en kalender som i seg selv vil gjøre året litt mer morsomt.

Jeg har alltid likt Paulo Coelhos årsplanleggere, og 2018-utgaven er i så måte ikke noe unntak. Jeg kunne nemlig ikke vært mer fornøyd.

Dette er en nydelig bok i lekker innpakning. Den måler 13 x 20 cm og får dermed lett plass i vesken din.

Dessuten er papiret av høy kvalitet, og det har en svakt reflekterende overflate og glans.

Hver uke vises over fire sider, og det er rikelig med plass til notater.

Catalina Estradas fargesterke illustrasjoner er fantastiske og vidunderlige, og de gir stor glede, sammen med de inspirerende og oppløftende sitatene fra Coelhos ulike verker.

Jeg har lest flere av hans bøker, men noen ganger har jeg ikke tid til å lese så mye jeg vil - så denne planleggeren vil gi meg minst ett Paulo Coelho-sitat som daglig kan berike, overraske og inspirere meg!

Anbefales på det aller sterkeste! Et must for alle Coelho lesere!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar