lørdag 28. desember 2019

"Min tid 2020" av Björg Thorhallsdottir

Min tid 2020
Björg Thorhallsdottir
Agenda/Almanakk
Størrelse: 16 x 22 cm
Vekt: 240 gram

Björg Thorhallsdottir (f. 1974) er en islandsk kunstner, oppvokst i Bærum og sørøst Asia. Kunstnerisk utdannelse har hun fra Barcelona og Tolouse. Hun har vært bosatt i Cannes 2002-2005 og flyttet tilbake til Norge i 2005. Björg blir ansett som en av Norges fremste grafikere. Hun har hatt mer enn 40 separatutstillinger i inn- og utland. Hun har utsmykket kirker, kontorer og offentlige bygg i hele Europa. I tillegg til sine grafiske arbeider skriver hun også gledessprengende bøker.

For mer informasjon, kan du gå inn på:
www.bjorgt.no

«Hver dag er betydelig. Den kommer aldri igjen.
En dag vil du mer enn noe annet, at dagen i dag kommer tilbake.
»❤

Skap ditt liv dag for dag, uke for uke, med Björg Thorhallsdottirs flotte agenda, "Min tid 2020".

Ønsker du å glede deg mer over livet, være tilstede i nuet, ha kjærlighet til deg selv og andre, styrke din selvtillit, eller våge deg inn i det du og ditt hjerte virkelig brenner for?

"Min tid 2020" er først og fremst et verktøy for å skape det livet du drømmer om. Med den kan du planlegge og prioritere slik at du når de drømmene og visjonene som skaper ditt beste 2020.

Å skrive for hånd gjør noe med hjernen vår. Målet med "Min tid" er at tanker blir til ord, som blir til handlinger - slik at du i slutten av 2020, kan se tilbake på et år fylt med mest mulig av det som gjør deg glad.

Agendaen er unik i sin form sammenlignet med det som ellers finnes på markedet. I tillegg til det generelle, praktiske aspektet ved kalendersidene, er det også en bok der fokuset på egenkjærlighet står i sentrum.

Den inneholder et forord av Björg, notatsider, og finurlige visdomsord. Dessuten er boken fylt med Björgs vakre bilder som inspirerer og berører, men også beriker hverdagen og livet som helhet.

I år er agendaen kanskje enda enklere og renere i formen. Og har enda flere notatsider (enn de tidligere utgavene), der du eksempelvis kan skrive ned dine gjøremål og ting som du trenger å huske.

Den har attpåtil en stor lomme bakerst til å legge lapper i, og en julegaveliste, slik at du kan planlegge i god tid for å gi deg selv en førjulstid med mer kos, enn stress!

"Min tid 2020" er for øvrig usedvanlig vakker og innbydende å se på, så du vil være stolt over å ta den frem og inkludere den i ditt daglige liv.

Jeg har gjennom årenes løp brukt mange forskjellige almanakker, men Björgs "Min tid" er min soleklare favoritt! Først og fremst har den et praktisk design. Dessuten er bokomslaget slitesterkt, noe som gjør at jeg ikke behøver å være redd for å ta den med meg i vesken.

Er du glad i Bjørgs vakre bilder og underfundige betraktninger, er dette den rette gaven til en god venn eller til deg selv.

Jeg kan i hvert fall ikke unnvære "Min tid" av Björg Thorhallsdottir. En finere følgesvenn finner jeg nemlig ikke.


2 kommentarer:

  1. For en fin bok, en sånn en som får en til å stoppe opp og puste litt :)

    SvarSlett
  2. Jeg kan ikke takke Dr. EKPEN TEMPEL nok for at jeg hjalp meg med å gjenopprette glede og trygghet i ekteskapet mitt etter mange problemer som nesten fører til skilsmisse, takk Gud for at jeg mente Dr. EKPEN TEMPEL til rett tid. I dag kan jeg si til deg at Dr EKPEN TEMPEL er løsningen på det problemet i ditt ekteskap og forhold. Kontakt ham på (ekpentemple@gmail.com)

    SvarSlett