tirsdag 8. november 2016

"Radio Gaga - Utvidet sendeflate" av Øyvind Sagåsen

Radio Gaga - Utvidet sendeflate
Øyvind Sagåsen
Tegneseriebok
176 sider
Egmont
2016

Øyvind Sagåsens serietegnerkarriere startet i 1989 med Norsk Seriebyrå. Han var en del av den særs talentfulle gjengen i kulturorganet Pyton fra 1993. Frode Øverli er en selvutnevnt fan av både fyren og seriene hans. Etter over 25 år i tegneserieforlaget og en fantastisk stor produksjon, blir han bare bedre og bedre! Beviset? Sjekk "Utvidet sendeflate"!

Glem FM, glem DAB! Deres tid er forbi! Papiret er den rette eteren, og det har serieskaper Øyvind Sagåsen (Flis) forlengst forstått!

Nærradiostasjonen som gjør seg best på papir - er ute med sin andre bok. Stavangerbaserte Øyvind Sagåsen - opprinnelig odding - har siden 1990 vært på trykk i rundt 350 publikasjoner i 10 land med vitsetegninger og forskjellige striper. Dette gjør ham til landets kanskje mest publiserte tegneserieskaper. Noe som neppe er tilfeldig,

siden han også er en av de morsomste.

"Utvidet sendeflate" kretser rundt en konspirasjonsteori som verden ikke har sett maken til siden det ble funnet ut at John F. Kennedy skrev alle Shakespeares stykker for å skjule at månelandingen var ren svindel. Alt dette finnes i de såkalte "Tufsingdaldokumentene" som innleder boken.

Boken samler også noen av de beste stripene og sekvensene fra de siste årene. Spenn beltet og gjør deg klar for en reise i galskap, konspirasjoner, absurde situasjoner og hinsides dårlige intervjuobjekter!

This is Radio Gaga!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar