torsdag 27. august 2015

"Mot Årsplanlegger 2016" av Paulo Coelho

Mot Årsplanlegger 2016
Paulo Coelho
Illustrasjoner: Catalina Estrada
Oversettelse fra portugisisk: Kari og Kjell Risvik, Christian Rugstad, Bård Kranstad, Anne Ellingers, Grete Skevik og Anita Nyhus.
Bazar Forlag
2015

Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en av historiens mest leste forfattere, med en enestående evne til å stadig finne nye temaer for sine bøker.
Bøkene hans er oversatt til 80 språk, har solgt mer enn 175 millioner eksemplarer og har mottatt en rekke priser. I Norge har Paulo Coelhos bøker solgt over 800 000 eksemplarer.

Paulo Coelho, er ordenes alkymist og et av vårt århundres mest innflytelsesrike mennesker. Bøkene han har skrevet klatrer ikke bare til topps på bestselgerlistene, de blir også gjenstand for sosial og kulturell debatt.
Ideene, filosofien og temaene i bøkene hans er til inspirasjon for millioner av lesere som søker sin egen vei og nye måter å forstå verden på.

Catalina Estrada ble som barn fortryllet av skjønnheten hun så i den ville naturen og de frodige, fargerike hagene i

hjemlandet Colombia. Nå er hun en internasjonalt anerkjent illustratør bosatt i Barcelona, men hun har ikke glemt røttene sine. Den storøyde undringen over naturens mirakler er tydelig til stede i arbeidene hennes gjennom elegante eksplosjoner av farger. Estrada har blant annet utført oppdrag for Paul Smith, Coca-Cola, Microsoft, Nike, Levis, Smart/Mercedes Benz, Unicef, byene Barcelona og London og den indiske regjeringen.

Paulo Coelhos årsplanlegger er verdens mest solgte kalender, og bare i Norge har den solgt mer enn 100 000 eksemplarer.

"Mot Årsplanlegger 2016" er en kalender, en følgesvenn og en veileder.

Jeg har alltid likt Paulo Coelhos årsplanleggere, og 2016-utgaven er i så måte ikke noe unntak. Jeg kunne nemlig ikke vært mer fornøyd.

Catalina Estradas illustrasjoner er fantastiske og vidunderlige, og de gir stor glede, sammen med de inspirerende og oppløftende sitatene fra Coelhos ulike verker.

Jeg bruker årsplanleggeren nær sagt hele tiden, og er særdeles imponert over kvaliteten på hvordan den er innbundet, selve papiret, og størrelsen.

Jeg tar den alltid med meg når jeg er utenfor hjemmet, i og med at den ikke bare bringer med seg lykke, men også en følelse av fred, i motsetning til de mer tradisjonelle årsplanleggerne som jeg forbinder med en stressende tilværelse.

Jeg håper inderlig at Coelhos årsplanlegger blir publisert i mange år fremover.

Anbefales på det aller sterkeste!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar