onsdag 7. september 2016

"Min Tid 2017" av Björg Thorhallsdottir

Min Tid 2017
Björg Thorhallsdottir
Agenda/Almanakk
Björg Thorhallsdottir (f. 1974) er en islandsk kunstner, oppvokst i Bærum og sør-øst Asia. Kunstnerisk utdannelse har hun fra Barcelona og Tolouse. Hun har vært bosatt i Cannes 2002-2005 og flyttet tilbake til Norge i 2005. Björg blir ansett som en av Norges fremste grafikere. Hun har hatt mer enn 40 separatutstillinger i inn- og utland. Hun har utsmykket kirker, kontorer og offentlige bygg i hele Europa. I tillegg til sine grafiske arbeider skriver hun også gledessprengende bøker.

For mer informasjon, kan du gå inn på:
www.bjorgt.no

Agendaen "Min Tid 2017" er fyllt med Björgs kunstverk ledsaget av kunstnerens ord, bl.a. om viktigheten av å ta vare på den tiden vi har. Er du glad i Bjørgs vakre bilder og underfundige betraktninger, er dette den rette gaven til en god venn eller deg selv.

Hva er det som gjør denne boken så spesiell? Hva gjør den forskjellig fra alle de andre tusenvis av almanakker og agendaer som blir utgitt årlig?
Til å begynne med er det en fryd å studere de inspirerende illustrasjonene. De er så nydelige at du ikke ønsker å legge boken fra deg. Hver side er rett og slett en gave. Dessuten er hver måned illustrert i regnbuens ulike farger.
Dernest er boken i seg selv utrolig vakker og full av finurlige visdomsord. Den er også vakkert innbundet og har en flott silkesnor som enkelt lar deg finne ut hvor du er, uten et irriterende bokmerke av papir som bare raser ut.

Imidlertid handler denne almanakken for meg ikke bare om hennes bilder og visdomsord. Den handler vel så mye om arbeidet, innsatsen og skjønnheten som hun har lagt i den, og som gjør den verdt å sette i en hylle eller å ha med seg ut i vesken.

Jeg bruker almanakken hele tiden, og er veldig fornøyd med layouten, kvaliteten på innbindingen, papiret, og størrelsen. Attpåtil er den er svært enkel å bruke.

"Min Tid 2017" er faktisk den syvende almanakken som Björg gir ut. Jeg er en stor fan av henne.

Denne gangen kom den for øvrig svært så betimelig, og har inntil videre fått hedersplassen i stuehyllen.

Jeg har fått større selvforståelse og selvaksept, og føler i dag slik respekt og kjærlighet for meg selv, at jeg er Björg evig takknemlig. "Min Tid" har virkelig forandret livet mitt!
2 kommentarer:

  1. Hei. Jeg elsker alt av Bjørg. Veien til lykke har jeg lest hver dag et helt år, eller bare latt den ligge i fanget mitt. Jeg er så utrolig takknemlig for hennes bidrag i mitt liv men også i alle andres verden over. Herlig også å besøke Lykkehaven i Sandvika. Koselig personalet og nydelige bilder : )) Tuuuusen takk

    SvarSlett