torsdag 1. desember 2016

Rivertonklubbens Julekrim

Rivertonklubbens Julekrim
Redaktør: Tom Egeland
Julehefte
136 sider
Egmont
2016

Forfatter Tom Egeland er redaktør for juleheftet "Rivertonklubbens Julekrim" - og med seg har han fått mange av Norges aller beste krimforfattere, et bloddryppende A-lag. I tillegg til at Tom selv bidrar med en ny novelle, er også følgende krim-mestere hjertelig tilstede med spennende historier: Unni Lindell, Anne B. Ragde, Kurt Aust, Karin Fossum, Jørn Lier Horst, Hans olav Lahlum, Thomas Enger og Knut Nærum. Også Nils Nordberg bidrar med en artikkel om krimnovellens historie.

"Som president i det kriminallitterære selskapet Rivertonklubben tok jeg med glede imot utfordringen da forlaget Egmont spurte om vi ville bidra til dette lille eksperimentet: et tradisjonelt julehefte med korte krimhistorier", skriver Tom Egeland i forordet.


"Jeg satte sporenstreks opp en liste over flinke krimforfattere som jeg gjerne ville ha med meg. Den listen ble lang! Altfor lang. Ja, så lang at det kan bli mange julehefter i årene fremover hvis dere lesere er lystne på krim til jul. Så er jeg da også glad for å ha fått ja fra noen av landets fremste krimforfattere".

Tom og hans kolleger har forfattet 136 store, spennende sider for alle som liker at det røsker i nervetrådene. De byr på mord (selvfølgelig), utroskap, hevnlyst, humor og krypende uhygge.

7 nyskrevne og 3 klassiske noveller.

En grøssende god jul ønskes alle - fra Rivertonklubben!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar