mandag 13. april 2015

"Pondus anbefaler! - Kampen park - 100 shades of grey" av Stein Arne Hove

Pondus anbefaler!
Kampen park - 100 shades of grey
Stein Arne Hove
Egmont Publishing
2015

"Pondus anbefaler" er et adelsmerke som blir spesielt utvalgte tegnere til del i en ny albumserie fra Egmont. I denne albumserien vil Frode Øverli vise fram de beste norske serietegnerne og rutesmedene.

Henning og Flemming minner mistenkelig om noen andre fiktive gnagere. Stikkordene er Disneys jul på tv, to av Donalds mange irriterende plageånder, den ene med rød snute, den andre med et litt hissig temperament.

Henning og Flemming er selvsagt Norges svar på Snipp og Snapp. Men her til lands trenger de ikke gjemme seg i designskapet sitt inne i hullet, for her til lands synes vi åpent homofile ekorn er søte. Særlig dem som får oss til å le.

Serieskaperen Stein Arne Hove fører pennen som tryller fram disse to fargerike ekornenes turbulente samliv. Også han boende på Kampen. Men i et ekte hus, med en ekte felle (en kone) og to barn.

Den derre 50 shades-historien kan forresten ta seg en bolle. Det er i "Kampen park - 100 shades of grey" du får presentert virkeligheten til de fleste par. Uansett hvilket kjønn man deler hi med.

Ingen kunne ane at når to homofile endelig fikk utdelt hovedroller i en norsk tegneserie, så skulle det være i form av to ekorn. Som bor i et tre. I et tre(nd)strøk i Oslo.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar