lørdag 23. februar 2013

"Berømmelsens pris" av Tasmina Perry

Berømmelsens pris
Tasmina Perry
Serien Jordbær Champagne.

Cappelen Damm, 2012
638 sider.

Da har jeg nettopp avsluttet en bok jeg kjøpte på Narvesen.

Dette er en fin feriebok hvis du ønsker avslappende lektyre på stranden. Vi har vel alle behov for å dypdykke i glamour i blant.

Her får du mye for pengene! For serien er laget for deg som liker glamour og intriger. Det var ikke mye av de to siste aspektene i denne. Derimot mye spenning på flere fronter.

Hvor langt er du villig til å gå for å holde på en hemmelighet?

Anna Kennedy elsker jobben sin. Hun er advokat for de virkelig store stjernene, og skal hindre media i å få innblikk i de største skandalene. Og har du ikke hørt om den juridiske termen. Imidlertidig forføyning kan jeg love deg et godt innblikk i den. For så vidt jeg fikk med meg, var det kun dette begrepet i juss, jeg støtte på. Da hun ikke klarer å stanse en artikkel om den supersexy filmstjernen Sam Charles sitt sidesprang, er det ikke bare hans karriere som står på spill men også hennes.

Jeg må innrømme at jeg aldri leste baksiden på boken. Kun tittelen og bildet, samt at jeg fastslo at her var det mye for pengene. Kr 139.

Men parallelt får advokaten en annen sak i hendene. Et drap. Og klienten er offerets tenåringssøster som ikke har god råd. Og når hjelpen kommer fra uventet hold, blir boken straks mer meningsfyllt og givende for meg.

Dette er bok nr 11 i serien. Og jeg anfaler den hvis du vil drømme deg bort i fra en grå hverdag. Disse bøkene ligger gjerne på NY Times bestselger liste. Og kommer direkte i pocket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar