mandag 31. oktober 2016

"Lunch - Godt forslag, men nei" av Børge Lund

Lunch - Godt forslag, men nei
Børge Lund
Tegneseriebok
191 sider
Egmont
2016

Børge Lund (født 29. august 1973 i Stokmarknes) er en norsk tegneserieskaper, som er mest kjent for stripetegneserien Lunch.

Børge Lund vokste opp i Sauda. Etter å ha tatt høyere teknisk utdannelse ved Delft University of Technology i Nederland, begynte han i 1999 å jobbe som industridesigner.

I 2007 sendte Lund inn noen tegnerseriestriper til Dagbladets seriekonkurranse. Han vant ikke, men fortsatte å jobbe med den nye serien, som fikk navnet Lunch. Etter to perioder som gjesteserie i
Dagbladet, begynte Teknisk Ukeblad å publisere serien fast høsten 2008. Året etter fikk Lunch innpass som biserie i Pondusbladet, og fast publisering i Dagbladet.


Børge Lund bor med kone og tre barn i Stavanger, der han tegner serien Lunch på fulltid. Høsten 2014 utkom han med den første store, kronologiske Lunch-boka, kalt "Sykt travelt", som gikk rett inn på bokhandlernes bestselgerlister.

Denne boka er kvalitetssikret i henhold til kvalitetssikrede kvalitetsprosedyrer og gjennomgått i et bredt utvalg av gruppemøter, allmøter og task force-samlinger. Før trykking ble innholdet softlaunchet på et kick off. Alt for å sikre eierskap til produktet og en mulighet for alle involverte til å bidre konstruktivt i en prosess som gir deg og din organisasjon nye muligheter på veien mot en visjonsbasert latterkule.

Med andre ord: I den tredje Luch-boken fortsetter serieskaper Børge Lund skildringen av et kontorfellesskap der ingen vet hva folk egentlig jobber med. Verken Kjell, Nico, Thoresen, Linn eller Bache.

Mellom disse permene serveres du blant annet langhistoriene fra albumene "Angry Kjell" og "Team Spirit", samt rikelig med striper, halvsider og illustrasjoner.

Både Lunch-bok 1 "Sykt travelt" og Lunch-bok 2 "Ikke jobb mens jeg forstyrrer" entret bestselgerlistene da de kom ut. Bok 3 fortsetter å samle alle striper og historier i kronologisk rekkefølge.


1 kommentar:

  1. Jeg kan ikke takke Dr. EKPEN TEMPEL nok for at jeg hjalp meg med å gjenopprette glede og trygghet i ekteskapet mitt etter mange problemer som nesten fører til skilsmisse, takk Gud for at jeg mente Dr. EKPEN TEMPEL til rett tid. I dag kan jeg si til deg at Dr EKPEN TEMPEL er løsningen på det problemet i ditt ekteskap og forhold. Kontakt ham på (ekpentemple@gmail.com)

    SvarSlett