søndag 8. september 2013

"Klart jeg kan!" av Terje Krogsrud Fjeld

Klart jeg kan!
Førskoleboka
Terje Krogsrud Fjeld
Barnebok: 3 til 6 år
95 sider
Kagge Forlag
2013

Denne boka er skrevet av Terje Krogsrud Fjeld. Han er født i 1969, utdannet førskolelærer, og jobber som Journalist i Aftenposten Junior. Tidligere har han jobbet 14 år som lærer i barneskolen og 2 år i barnehage. Det er hans iver etter barnas motivasjon til å lære som ledet til "Klart jeg kan!". - En forfatter som tar barnas ståsted på alvor.

"Klart jeg kan!" er en bok for lek og aktivitet knyttet til bokstaver og tall. Den inneholder oppgaver som både store og små familiemedlemmer kan være med på å besvare. I boka finner man morsomme leker med rim og regler, skilt og skrift, mengder, mål og størrelser.
Oppgavene er satt inn i en pedagogisk ramme. De er både morsomme og lærerike.. Her er det mye spennende å ta fatt i for alle nysgjerrige barn.
Boka er beregnet på førskolebarn (barn som ennå ikke har begynt på skolen) og foreldre som ønsker å forberede barna sine til skolestart.

Og hvilken bok dette er. Jeg simpelthen elsker den!
Innholdet, helt kort:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Norsk
s.11-31
Matte
s. 33-57
Natur, miljø og samfunnsfag
s. 59-73
Engelsk
s. 75-87
Skolestart
s. 89-94
s.95 inneholder en liste henvisninger til brettspill og andre spill, apper og nettsteder med oppgaver.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skremte innholdsfortegnelsen deg?
Ta det helt med ro!
Boka er full av forslag til læringsaktiviteter, og hver eneste side er illustrert med tegninger og tall i glade farger. Noe av det viktigste vi voksne kan gjøre for å forberede våre barn til skolehverdagen, er å gi dem mestringsfølelse. Denne boka kan definitivt bidra med det.
Anbefales!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar