torsdag 9. oktober 2014

"Min Tid 2015" av Bjørg Thorhallsdottir

Björg Thorhallsdottir (f. 1974) er en av Norges fremste grafikere. Hun har hatt mer enn 40 separatutstillinger i inn- og utland, hun har utsmykket kirker, kontorer og offentlige bygg i hele Europa. Hun er også landskjent for sitt prosjekt Hjertefred i Sandvika, som hvert år samler tusener av mennesker til markeringen av allehelgensdagen den 4. november.

- Jeg kan ikke unnvære bøkene til Björg Thorhallsdottir, og de er noe av de fineste man kan gi i gave til dem man har kjær.

Min Tid 2015


Hva ønsker du å fylle neste år med? Hva er viktig for deg? Hvem er viktig for deg? Hvilke mål har du? Livet vårt er en gave hver dag, og vi er så heldige som er her og får møte en ny dag!


- En vakker almanakk av Björg Thorhallsdottir.

 

 
 
Pusterom - Meditasjons CD

"Pusterom" har fem ulike lydspor som livsfilosof og yogainstruktør Irene Hessling har laget og spilt inn i Kongshavn Studios, og med Björg Thorhallsdottir sine fargesterke illustrasjoner på coveret. Meditasjonene har ulike lengder slik at du kan velge mellom en lang fordypende meditasjon, eller kortere små pustehull.

- Cd-en har gitt meg både mer energi og bedre søvn.

Erotisk
72 sider
Aschehoug
2014

En liten bok om lidenskap med dikt og illustrasjoner.


Mot
72 sider
Aschehoug
2011

Mot er noe vi trenger når vi er redde og står foran ukjent terreng. Med underfundighet og humor deler Björg Thorhallsdottir sin visdom med oss gjennom ord og bilder. Boken handler om å tørre å våge - og å tørre å ta imot. Björg gir oss mot til å feile. Mot til å være sårbare. Mot til å snuble. Mot til å reise oss igjen og klatre videre - og mot til å være lykkelige. Hun har skapt en vakker og klok gavebok med bilder og tekster som varmer hjertet og sprer glede.


Ro
72 sider
Aschehoug
2013

Les min anmeldelse her:
http://heartartpaintingandlyrics.blogspot.no/2014/01/ro-av-bjrg-thorhallsdottir.html


Velkommen til verden
72 sider
Aschehoug
2010

Velkommen til verden" er en hyllest til livet og det nyfødte barnet. Dette er en vakker liten bok som varmer - en opplagt gave til nybakte foreldre eller som dåpsgave til barnet.


Vennskap
72 sider
Aschehoug
2009

"Vennskap" er en liten bok om å dyrke vennskapet. Billedkunstneren Björg Thorhallsdottir har satt ord til sine egne bilder. Boken handler om å glede seg over sine venner - og ikke minst ta vare på dem. La det ikke gro ugress i vennskapets hage.
Dette er en vakker liten bok som varmer, en opplagt gave til bestevenninnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar